Indochine

Eventet har redan varit
I vår ger sig new wave-hjältarna Indochine ut på en intim klubbturné. Den 13 april intar ett av Frankrikes största och mest inflytelserika band till Nalen.

UTSÅLT!

Indochines storlek går inte att förneka. Efter en mer än 30 år lång karriär har bandet släppt 12 album som sålt i över tio miljoner exemplar. Under 1980-talet slog gruppen igenom med hits som Canary Bay och L’Aventurier och sedan dess har det rullat på. 2013 släppte bandet sin senaste fullängdare Black City Parade som infriade fansens förväntningar, bara i Frankrike såldes skivan i hundratusentals exemplar.

Den efterföljande turnén Black City Tour, som kickade igång samma år, innehöll över 70 utsålda konserter och sågs av fler än 800 000 människor i alla åldrar. Den extremt framgångsrika turnén avslutades med att bandet gav två konserter i rad på arenan Stade de France i Paris, med en kapacitet på 80 000 åskådare (!).

Att Indochine nu väljer att göra en intim klubbturné i kontrast till detta är fantastiskt spännande. Möjligheten att få se sångaren Nicola Sirkis omtalade scenframträdande på hos oss bör därför verkligen inte missas.

 

 

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar