Josh Rouse

Eventet har redan varit
Intelligent låtskrivande, värmande melodier och ett musikaliskt känsloregister som följer en hand i hand genom livets mörka och ljusa stunder – Josh Rouse är singer/songwritern som i snart tjugo år förklarat precis vad vi känner innan vi förstått det själva. Fem år har gått sedan hans senaste Sverige-besök, men i december är väntan över.

I sina unga år bytte Josh Rouse ut platsen han kallade ”hem” med jämna mellanrum. Bland nya städer, skolor och vänner blev musiken den enda konstanten – något fast att greppa tag i när allt annat var i stadig rörelse. Med inspiration från födelseorten Tennessee, Nebraska släppte han år 1998 debutplattan ”Dressed Up Like Nebraska”. Albumet kom att bli startskottet för den gedigna samling skivor han kan stoltsera med idag.

Numera bosatt i Valencia i Spanien har Rouse på senare år även hämtat inspiration från landets vackra östkust och hälften av låtarna på skivan ”El Turista” sjunger han helt på spanska. I Spanien skrev han också soundtracket till filmen ”La Gran Familia Espanola”, vilket ledde till pris på Goyagalan (Spaniens svar på Oscarsgalan) för bästa originallåt i en film med mästerverket ”Do You Really Want To Be In Love?”.

Nya albumet ”The Embers of Time” är resultatet av en lång tid av djupare självreflektion och terapi och har redan blivit överöst med lovord av tidningar (NY Times) och radiostationer (NPR), såväl som från de trogna fansen.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris.  Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare

På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar