Kid Ink

Eventet har redan varit
Kid Ink - LA rapparen med flest tatueringar.

Snart har Brian Todd Collins, mer känd som Kid Ink, lika många hits i bagaget som tatueringar på kroppen. Aktuell med det nya och hyllade albumet ”Full Speed” är Kid Ink hetare än någonsin och till hösten kommer han till oss för en efterlängtad spelning.

Många är det som har hört Kid Inks hits som ”Show Me” (med Chris Brown), “Body Language” (med Usher och Tinashe) och senaste “Ride Out” som också är med på soundtracket till blockbusterfilmen ”Furious 7”. Det är en artist som många vill jobba med och som konstant är på tapeten när han släpper ny musik.

Karriären började redan som 16-åring som producent och efter flera år som artist, låtskrivare och producent är 29-årige Kid Ink nu en av de största artisterna inom urban musik i USA. Med sin förmåga att rappa, sjunga och ha ett unikt öra för hits så är hans framgång inte oväntad.

Kid Ink är en energikraft när han uppträder live och vi ser fram emot att svettas till Kid Inks alla hits!

Det tillkommer support.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris.  Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare

På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar