KLUBB CTRL ALT INDIE

Eventet har redan varit
Klubb Ctrl Alt Indie fyller två jordsnurr och bjuder in till ett hejdundrande kalas!

Med fokus på att ge oetablerade band en scen att spela på och en vilja att förbättra världen en smula, har Klubb Ctrl Alt Indie sedan starten bokat up-coming indieartister och arbetar för en jämställd musikscen!

SNAKE

Ormpunk när den är som bäst!

Snake består av medlemmar från banden Meine Kleine Deutsche, L’obscurite och Night Terror och resultatet är som väntat maxat! Med tunga distade gitarrer, trashiga trummor och en smutsig gammal synth framför Snake mörk och rå syntpunk!

De gjorde sin första spelning redan en månad efter de bildats och har sedan dess hunnit agera förband till legendariska Refused. Snake består av Mia på sång och gitarr, Frankki på synth och Törner på trummor. Detta kommer bli bra, ack så bra.

Rome Is Not A Town

Om vi är glada att äntligen få uppleva Göteborgsbandet Rome Is Not A Town live på en scen nära oss? Oh Ja!

Kajsa, Susanna, Emma och Carro är Rome Is Not A Town. De bildades för dryga två år sedan och har knockat oss med sin postpunksdoftande, tykna och hänsynslösa gitarrock. De självsäkra texterna går rakt in och rakt på och bandets sound har liknats vid storheter som Sleater Kinney och Sonic Youth. I dagarna släppte de en ny låt vid namn Stupid som blivit upplockad och omskriven i bland annat Gaffa. Detta måste helt enkelt upplevas!

DJ:s

Lovers And Other Strangers

Kom och kramas, fira och lyssna på dessa fantastiska band tillsammans med oss.

Varmt välkomna ska ni vara! Kärlek!

Denna konsert är stående.

Alla tider är cirka tider, de kan komma att ändras samma dag.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar