Klubb Dead Rhythm

Gamla Pengar + 偏執症者 Paranoid

Eventet har redan varit
Klubb Dead Rhythm bjuder på punkbuffe av varierad kost.

Klubb Dead Rhythm samlar punk från alla håll i Sverige denna dag. Från Frösön i Jämtland kommer Hardcoremanglande 偏執症者 Paranoid, från Göteborg kommer Gamla Pengar tillbaka för ett besök hos Dead Rhythm. Sedan får vi även besök från Stockholms senste mangelband Society’s Decline.

偏執症者 Paranoid
Japandyrkande hardcore av bästa sort. Släppte en hyllad lp 2015 och är även aktuella med sin samling cover of the month. Där de varje månad givit ut en cover på låtar som de gillat genom åren. Förvänta er ett jäkla manglande och dtaktsös som bara den. Jämtländsk ondska kommer och attackerar er. Förträffligt liveband.

Gamla Pengar
Göteborgspunkarna i Gamla Pengar kommer äntligen tillbaka till Dead Rhythm och Stockholm nästn 2 år sedan sist( då vart det slutsålt) Med sin melodiska punk och träffsäkra texter så är det svårt att stå still. Allsångsvänligt men ändå hårt. Ett favoritband som även ska vara aktuella med en 7:a här under våren. kom och sjung med till träffsäkra toner från götet.

Society’s Decline
Direkt från jamarns uteservering kommer Society’s Decline. Medlemmar från bla Knark, Makabert Fynd & Nest . jäkligt bra punk. Tänk er att det låter som Discharge blandat med Nitad och Government Warning så bör ni få en rätt bra bild av hur det låter. Skulle inte det övertyga er så gör dem det live.

Dj
Dead Rhythm med gäster

Denna konsert är stående.

Alla tider är cirka tider, de kan komma att ändras samma dag.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar