Klubb Panda 2.0 presenterar

Love Antell + Violet Cheri

Eventet har redan varit
Fåtal biljetter finns att köpa i dörren!

Panda 2.0 är en pandapop-klubb som både lockar till sig den nostalgiske, den yngre publiken och alla som älskar indiepop. Hemmafest-känsla gemomsyrar klubben och gemenskapen och allsången kännetecknar dansgolvet.

Vi fortsätter i bästa hemmafest-andan eget pynt, videoprojketioner, popcorn, frågesport och sist men inte minst en exklusiv solospelning med Love Antell, det kommer bli nära, avskalat – något vackert att befinna sig i när kylan sänkt sig över Stockholm, en popglöd som inte kommer slockna.

Love Antell
Med en bakgrund som frontman i Florence Valentin och sedan 2012 som soloartist är Love Antell en av sin generations främsta politiska popartister. Nu gör han en exklusiv solo-spelning på Panda!

Support Violet Cheri
Ett popband som skildrar resan genom livet och allt man förväntas klara av på vägen. Ett band som inte är rädda för att blotta sitt hjärta. Deras popmusik skildrar resan genom livet och allt man förväntas klara av på vägen. Aktuella med EP:en YOUTH.

☆ ♪ Djs:/Arrangörer: Katieboy, Knivas, Indie-Millis & Mimmi-pop  kommer i vanlig ordning sprida dansfeber och skråla med i popdängorna. Tillsammans skapar vi en rosen- rasande bra stämning. ♪

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris.  Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare

På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Alla tider är cirka tider, de kan komma att ändras samma dag.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar