KLUBB PANDA 2.0

ALLA BRUSTNA HJÄRTANS DAG

Eventet har redan varit
Panda 2.0 är en pandapop-klubb som både lockar till sig den nostalgiske, den yngre publiken och alla som älskar indiepop. Hemmafest-känsla gemomsyrar klubben och gemenskapen och allsången kännetecknar dansgolvet.


Arrangörer och Dis är Knivas, Mimmipop, Katieboy och Indie-millis utlovar som vanligt gamla och nya indiepop-pärlor och hits från närliggande genres som punk, rock, synthpop.

Dags att dansa in årets första Panda, efter tolvslaget är det alla hjärtans dag, denna puttinuttiga dag till ära kommer vi göra helt tvärtom och uppmärksamma de med brustna hjärtan, för det är väl de som behöver dansa sig lyckliga?

Vi tänkte inte göra er besvikna utan laga det trasiga med super-pop-lim. De enda tårar som kommer spillas är glädjetårar i dansgolvsyran och förmodligen en och annan öl.

Första timmen kör vi låtar i bästa love sucks-anda, önska gärna någon låt ni skulle vilja ha med!

Vi kommer även passa på att lyfta fram en av de mest lysande stjärnorna på vår pandahimmel – David Bowie.Det blir dans och sång som aldrig förr till vår pophjältes alster! Popcorn till alla och videoprojektioner bjuds det på i vanlig ordning.

De som står som attending är automatiskt med om att tävla om gästlisteplatser, de som vunnit blir meddelade några dagar innan.

♪ Djs:/Arrangörer: Katieboy, Knivas, Indie-Millis & Mimmi-pop ♪

Denna konsert är stående.

Alla tider är cirka tider, de kan komma att ändras samma dag.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar