Klubb Shananagans

Eventet har redan varit
Shananagans presenterar: The Blue Ruin, Otid och DJ Sofia Räven Blom

Efter succépremiären för Klubb Shananagans i februari är vi nu tillbaka med ännu mer glitter, fest och rock`n´roll! Den 8 april är alla udda, missförstådda, galningar och onormalt normala fuffensmakare välkomna att fira ni våren med oss!

Aftonen bjuder på högklassig underhållning i form av: The Blue Ruin (Sthlm), Otid (Malmö) och Dj Sofia Räven Blom (Sthlm).

 

THE BLUE RUIN

Med sina olika bakgrunder i psychadelia, synth-punk och 70-talshårdrock skapade de tre medlemmarna i The Blue Ruin en helt ny genre när gruppen bildades 2011. Världens enda Alternativa Voodoo-Rockband har sedan dess släppt två album; The New Disorder och Holy Moly Matrimony.

Under de senaste åren har The Blue Ruin uppmärksammats i många olika sammanhang. Bandet har legat på förstasidan av The Pirate Bay med musikvideon till låten Television Borderline, nominerats som Bästa Nya Band på Manifestgalan, och blivit signade av Feeble Music.

Om debutalbumet “The New Disorder” skrev ROCKBLADET: “Det här albumet innehåller musik som ingen i världen har hört förut. Det som gör både albumet och gruppen så intressant är att de vågar vara banbrytande.” 

Ebbot Lundbergs managementteam skrev: 

“The Blue Ruin är ett skönt suggestivt band, som saknar musikaliska spärrar.”

 

OTID

OTID är ett lokomotiv på fartfylld resa i tid och otid. Ett melodiskt väsen av fyra skapande själar, med rötterna i den tidiga rockens förlovade land och blicken riktad mot nya vidder. Otid är omskakande, avslöjande rockmusik och poesi som får färg att flagna. För att ömsa skinn och ge denna ruttna värld vad den tål. Välkommen ombord!

 

DJ SOFIA RÄVEN BLOM

DJ Sofia Räven Blom (från dj-duon Andersson & Räv) ser ni oftast spelandes med partnern Andersson på olika vattenhål runt om i Stockholm (Geronimos FGT, Lilla Hotellbaren, Bröderna Olsson m.m). Den här kvällen står hon dock på egna ben, men kommer ändå enligt Andersson & Räv- tradition bjuda på pärlor av olika sorters rock och progg från när den gjordes som bäst. Sväng utlovas!

 

En magisk kväll väntar dig som söker lyckan på David Bagares gata!

Denna konsert är stående.

Alla tider är cirka tider, de kan komma att ändras samma dag.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar