KULTIRATION

Eventet har redan varit
Konserten är slutsåld!

LinkUp Bookings Presenterar Stolt: KULTIRATION & STEREO STEPPERS

KULTIRATION
Kultiration har nu i mer än 10 år banat sin egen väg, tvärs igenom olika genrer och stilar. Det går inte att hitta något band som låter som dem, samtidigt som de är ett band som inspirerat många andra att följa i deras fotspår på olika vis. De har från första stilbildande skivan “Om Gaia”, genom de tre skivor som följde och hundratals bejublade konserter knutit en stor skara trogna lyssnare och följare till sig och en konsert med Kultiration är alltid en upplevelse utöver det vanliga. Nu är det ett tag sedan senaste skivan släpptes och bandet har tagit långa andhämtningar mellan de djupt efterlängtade konserterna som alltid dragit fulla hus och jublande ovationer. Men nu verkar det vara något på gång. Rykten säger att Kultiration har börjat jamma fram ny musik och förhoppningen väcks så klart att vi snart skall kunna få njuta av ny musik från bandet, som inte släppt en skiva sedan 2009! Det är därför ett särskilt nöje för oss att i år få bjuda in till en konsert med Kultiration. Vi såväl som ni hoppas så klart på att få höra lite nytt material denna kväll. Den som kommer får se.

Det vi vet är att Kultiration är ett liveband av internationell kaliber som alltid levererar oförglömliga upplevelser och att de ny musik eller ej har en fantastisk låtskatt att ösa ur.

STEREO STEPPAS
Dansen innan och efter konsten styras av Stereo Steppas.

Tisdag 1 december höjs biljettpriset till 230 sek + service

Biljett i dörren: 250 kr (om biljetter finns kvar)

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris.  Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare

På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar