Launch It Live

Eventet har redan varit
Launch It Live är ett spännande showcase där Sveriges mest talangfulla up and coming-artister presenteras.

Launch It Live är ett win-win koncept och en plattform som finns till för att aktörer inom musikbranschen ska få en unik möjlighet att uppleva intressanta, helt osignade akter och skapa nya samarbeten.

Premiären av Launch It Live våren 2015 fick lyckad utgång då flera av våra medverkande artister ingått samarbeten av olika slag inom musikbranschen. Nu har vi hittat nya, spännande artister som vi gärna vill dela med oss av till er.

Tisdagen den 26 januari 2016 klockan 18.00 presenterar vi en fullspäckad kväll av allt från den kommersiella scenen till mer nischad musik.

Launch It Live samarbetar med SIMBA Sweden och SAE Institute.

SIMBA Sweden
Swedish Independent Music Business Alternative är en plattform för musikbranschen, dedikerad till den oberoende musikscenen. Med svenska och internationella nyhetsutskick ger vi dig nyheter och uppdateringar om den svenska musikbranschen och dess levande musikscen.

SAE Institute
erbjuder utbildningar inom ljudteknik, musikproduktion, songwriting och Music Business. Som världens största skola inom kreativ media är de en utmärkt sponsor av Launch It Live.

Välkommen till Launch It Live för en fantastisk musikupplevelse!

Denna konsert är stående.

Alla tider är cirka tider, de kan komma att ändras samma dag.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar