Mechatronic och Biomekkanik

Eventet har redan varit
Electronic Force är stolta att presentera Mechatronic och Biomekkanik live.

Mechatronic:
Mechatronic bildades 2002. Medlemmarna är Wilhelm Äretun (sång och programmering) och Emma Hortlund (text och keyboard). Tillsammans gör de musik i EBM/futurepop andan, med en blandning av dansanta beats och skarpa melodier.
I augusti 2011 tecknade Mechatronic ett skivkontrakt med Space Race Records och släppte det kritikerrosade albumet ”Dreams” i mars 2013. I höst kommer den lysande uppföljaren Dystopia.

BIOMEKKANIK:
Biomekkanik bildades 2009 då de släppte sitt releasealbum State of Perfection som hamnade på plats #2 på den tyska alternativlistan DAC.
Medlemmarna i bandet, Christer Hermodsson (Sång), Andreas Ingefjord (Kör, Keyboard) samt Mattias Johansson (Kör, Gitarr) har tillsammans en gedigen bakgrund inom musiken där Christer länge spelade med S.P.O.C.K och SMPJ.
Mattias är grundaren av bandet ”Project Grudge” som är ett industri-band med influenser av NIN och Ministry.
Andreas är sångare i bandet Battalion och även performance-artist. Och tillsammans blandar dom sina erfarenheter till en fantastisk musik liveshow!

Efter releasen har Biomekkanik turnerat runt och varit support åt bland annat VNV Nation, Nitzer Ebb och Vive la Fête. Man har även tidigare kunnat se Biomekkanik spela på festivaler som WGT och ElectriXmas.
Under senare delen av hösten 2014 planeras Biomekkaniks andra fullängdare Violently Beutiful.

Pris: 150:- Inget förköp så kom i tid!
Priset efter kl. 00:00 = 100:-

Efter spelningarna kör vi klubb så länge vi kan!

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar