Never Give Up Productions

Eventet har redan varit
DOOJIMAN & THE EXPLODERS HAR STÄLLT IN KVÄLLENS KONSERT PÅ GRUND AV SJUKDOM!

Nya speltider:
22:00 Vile Electrodes
23:00 Me The Tiger

Fira in påsken på ett ösigt vis!
Never Give Up Productions presenterar: Me The Tiger + Vile Electrodes + Doojiman And the exploders

Fira påsken på ett ösigt sätt ni sent kommer att glömma!

ME THE TIGER 
Elektrobandet ME THE TIGER föddes i Falun våren 2012. Sedan starten har bandet bland annat spelat tillsammans med Vince Clarke (Depeche Mode), Kite och Panda Da Panda, släppt ett album och flera singlar, tilldelats Falu Kommuns mångfaldsstipendium och nominerats som årets band på Dalecarlia Music Awards. Inför Peace & Love-festivalen 2013 utnämnde musikjournalisten Fredrik Strage bandets låt Pocket Sized Edition Ending som en av de bästa festivallåtarna. Texterna och bandets budskap är en central del av ME THE TIGER. I dagar då individualismen frodas vill bandet lyfta fram de solidariska värdena och bidra till ett rättvisare och varmare samhälle. Vi lever tillsammans och vi har ett gemensamt ansvar att ta hand om varandra – oavsett klass, etnicitet eller kön.

DOOJIMAN & THE EXPLODERS 
är ett Stockholmsband som innebär flitigt användande av distpedal och en bas som bara kan liknas ett godståg i full fart. Vi hämtar influenser såväl från 60-70-talets punk med The Stooges, MC5 och Ramones och 90-2000 talets Turbonegro och Hellacopters.

VILE ELECTRODES (UK)
Vile Electrodes har hållt på i över 5 år då de har släppt EP och album, varit förband till They have supported Orchestral Manoeuvres in the Dark, John Foxx, Michael Rother (Neu/Harmonia), The BBC Radiophonic Workshop and Mesh. Deras musik beskrivs som kosmisk electropop mixat med coldwave och trip-hop. På scen har de sina analoga old school synthar och trummaskiner bjuder de på en scenshow ni sent kommer att glömma!

DJ:s
DJ BATCAT (Darkroom/Ratz/Synthetic)
DJ Memorabilia

Denna konsert är stående.

Alla tider är cirka tider, de kan komma att ändras samma dag.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar