Night Birds + Rotten Mind

Damaged Head + Axe Rash

Eventet har redan varit
Förköpet har stängt. Ett fåtal biljetter går att köpa i dörren under kvällen för 170:-.

Surfpunk blandat med hardcore från New York. 

Klubb Dead Rhythm presenterar

Night Birds
Night Birds från New York får vi besök av punkrockarna i Night Birds.
Blir först besöket för i Sverige för Night Birds och är helt säker på att de kommer leverera något så enormt bra.
Inspirerade av 80tals punk och surfrock så blandar de det bästa och får till ett högoktanigt energiskt lokomotiv.
Allsångsrefränger och snabba sticks, detta bandet levererar alltid och är nu aktuella med sin tredje fullängdare “mutiny at muscle beach” som de släpper på stora bolaget Fat Wreck. Bandet har verkligen jobbat sig upp i världen och är nu på sin första större Europaturne. Otroligt kul att få erbjuda Night Birds till Stockholm.

Rotten Mind
Ett av Uppsalas senaste band som släppte ett av 2015s bästa album med ” I’m alone even with you” . Bandet låter som en mix av Jay Reatard, Regulations och Minor Threat. Texter som handlar om uppbrott och utanförskap levereras med sådan jäkla energi och träffsäkerhet att det är svårt att stå still eller att inte sjunga med i hits så som ” I Don’t Want To Be The One” och This Place Is Rotting Away. Rotten Mind råkar även vara Night Birds favoritband så försök att röja mer än dem på spelningen.

Damaged Head
Uppsalaband med folk från Göteborg och Stockholm , låter det orimligt? Icke. Sveriges bästa hardcoreband som varit väldigt aktiva sedan starten för 3 år sedan. Aktuella med epn “Regler Regler” som är en ep med Hardcorepunk av bästa sort. Aggressivt,snabbt och fantastiskt. På scenen har dem sångaren med det bästa kroppspråket som gör att ingen spelning blir tråkig för det händer alltid något och han lämnar ingen oberörd.
Furiös hardcore av bästa sort.

Axe Rash
Haningepunk. tänk 80tal, leva rövare, jeansjackor,snus och spritfylla så borde ni ha en bra bild av hur Axe Rash låter. Som en kirfylla en söndag. Hardcorepunk blandat med hårdrocksös.
Här går det riktigt undan och förvänta er totalt stök. Bandet har funnits ca 1 år och har precis börjat sitt världsherravälde. Detta kommer bli så jävla bra om bandet fortsätter lira bara.

Dj
Dead Rhythm med vänner

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris.  Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare

På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar