Organismen

Eventet har redan varit
För första gången uppträder Organismen på Nalen!

Organismen är en av Sveriges bäste och mest rutinerade rappare. Uppsala sonen som gärna rappar om sin hemstad på nya albumet ”Alla kungar bär inte krona” ska nu ta ett stopp på turnén i Hufvudstaden och sitt första gig någonsin på Nalen! Med sig å scenen kommer han att ha med sig en del gästartister som ingen av oss vet vilka de är.

Sedan slutet av 90-talet har Johan ”Organismen” Hellqvist tagit sig långt ifrån hemstaden Uppsala och stått på otaliga scener runt om i Skandinavien och tagit plats på de största festivalerna som Hultsfred, Peace & Love och Way Out West.

Efter förra årets bejublade framträdande i Pluras Uppesittarkväll på TV3, besöket hos SVTs Babel med den prisade författaren Jonas Hassen Khemiri och flertalet gästspel med Daniel Adams-Ray kan nog alla hålla med om att Organismen tagit ett kliv upp i rampljuset under året som gått. Med det nya albumet ”Alla kungar bär inte krona” befäster Organismen sin position ytterligare. I en sju sidor lång hyllningsartikel i musiktidningen Sonic kallade hiphopskribenten Tony Ernst nyligen Organismen för ”Sveriges bäste rappare”!

DJ: Klubb Yes!

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar