Satyricon

Oslo Faenskap & Vredehammer

Eventet har redan varit
Söndagen den 26 April kan vi stoltsera med norsk black metal!

Satyricon med Satyr i spetsen tar sig an Stockholm och Nalen i vår!

I samband med det hyllade självbetitlade albumet från 2013 gjorde Satyricon en magisk konsert med norska nationaloperan. Spelningen släpps på skiva och dvd i mars under namnet Satyricon – Live at the Opera. För att fira releasen, och hylla sina fans, ger sig bandet ut på en omfattande europaturné under våren. Det kommer att bli extraordinära framträdanden med material som aldrig tidigare spelats live.

Med debuten Dark Medieval Times placerade sig Satyricon på kartan och kom tillsammans med bland andra Darkthrone, Mayhem och Emperor att utgöra grunden för den andra vågen av black metal. Genom åren har Satyricon utvecklats och kommit att bli ett av nordens viktigaste bidrag till genren. Även om det mest obskyra stoppats undan återfinns fortfarande den karga och mörka inramningen.

Satyricon har prisats för sina liveframträdanden. Och sina gig genomför bandet sjukt tight i samspel med sitt demoniska sound.

Metal är det nya svarta!

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris.  Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare

På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar