Sean Rowe

Eventet har redan varit
Den hyllade amerikanske sångaren och låtskrivaren Sean Rowe är aktuell med nya albumet ”Madman” och kommer till Stacken!

Tidigare i höst släppte Sean Rowe albumet Madman – ett album fyllt av soulmusik i sin renaste och mest bokstavliga form och bemärkelse, något som bl.a. GAFFA belönade med fem stjärnor.

Rowe tillbringade en stor del av förra året med att resa runt i USA med sin gitarr och uppträdde i människors vardagsrum. I denna avsiktliga motsättning till de rådande förväntningarna på en professionell musiker, valde Rowe att interagera med fans på ett mycket intensivt och personligt sätt.

”Jag kände mig som en skäggig försäljare som åkte runt och knackade dörr. Istället för dammsugare sålde jag alla känslor som kommer med en sång. Det blev riktigt intensiva upplevelser där jag spelade musik, drack folks öl och åt deras mat.”

Wall Street Journal skrev om Rowe att ”han framkallar den exstatiska intensiteten hos 60-talets Van Morrison med en stark likhet av Johnny Cash under hans senare år”.

 Stående konsert! 

 

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar