Socialistiskt Forum

Eventet har redan varit
På dagen pratar vi om solidaritet, på kvällen fortsätter kampen med dans och musik. Socialistiskt forum den 22 november avslutas med stor fest på Nalen Klubb och Stacken, ett stenkast från ABF-huset där forumet hålls

ALLSÅNGSSHOW!

Folkmusikergeniet SARA PARKMAN och ukuleleamatören YLVA KARLSSON (känd från Athena Farrokzhads sommarprat) leder en allsångskväll med visor och körverk från demonstrationstågssånger till dansgolvshits. I sann tradition kommer alla att få skråla med, kören som repat under dagens forum kommer framföra låtar och showen gästas också av feta solonummer. Allt i ackompanjemang av världens bästa allsångsband, Ylva Karlsson, Sara Parkman, Juan Romero, Shida Shahabi och Julia Falthin.

KLUBB FEMTASTIC presenterar:

ANAYE är en Stockholmsbaserad rap/producent/dj-duo, bestående av May Dar och Beastie. May Dar spelar alltid de bästa fynden ur biblioteket. Hjärtat slår för Rnb & Hip Hop, så förvänta dig en mix av nostalgi och nya tunes när hon styr spelarna. Beastie blandar dängor av M.O.P med nyare sounds av exempelvis Maluca, Gnucci & Major Lazer; och hennes DJ-sets bjuder alltid på den variation som krävs för att man ska orka dansa hela natten lång.

KLUBB med dj:s och uppträdanden av FEMTASTIC och FIST, ett feministiskt och socialistiskt bögkollektiv.

DJ:s
GÄRIGHETER med JASMIN RASTEGAR, DILAN APAK, NADJA YUSUF och ELISABETH HAMMOUD
KULTWATCH med FATIMA OSMAN, SARA ABDOLLAHI, BINTO BALI, SIMON RODRIGUEZ STRÖMBERG och DENISE BENIWA JOHNSON
Fler dj:s tillkommer

Festen pågår mellan 19.00 och 02.00. Åldergräns 18 år. Biljetterna kostar 80 kr.

Vid ankomst väljer man vilken lokal men helst besöker, köper biljett i den lokalen, sedan har man tillträde till den lokalen hela kvällen samt till den andra lokalen i mån av plats.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar