The Slayer Club

Eventet har redan varit
UTSÅLT!
Evenemanget är utsålt. I och med det kommer vi inte sälja några biljetter i dörren.

The Slayer Club - Sunnydale High School Prom.

For the Love of Buffy!

Klubbdrottningen och burleskartisten Fräulein Frauke och sångerskan, DJn och artisten Madame Mare är stolta att bjuda in till “The Slayer Club” – en 90-tals nostalgisk, fan-tastisk, Highschool Prom-fest, utspelandes i Kalifornska Sunnydale för alla Buffy the Vampire Slayer-fans och våra vänner!

Kom och fira “graduation class of 1999” prom after party at the Bronze – aka Nalen Klubb. Det blir mingel, dans, vampyrer, sing-a-long, livemusik, Buffy Quiz och dessutom utser vi kvällens Lookalikes = Prom Queen and Prom King med fantastiska priser!

Äntligen en chans att gå “all in” i våra romantiska drömmar om Amerikansk TV-kultur med high school-koncept, våra favoritkaraktärer och 90-talsmode. Det blir en het blandning av indiemusik och fest med både vampyriskt mörker och pastelliga balklänningar. Vi har ingen uttalad dresskod men 90-tal, balklädsel, american football-uniformer, cheerleaders och vampyrer av alla dess slag är extra välkomna!

Kom i tid! Vi börjar tidigt med Buffy Quiz och sing-a-long med popcorn! Vi är glada att bli sponsrade och uppmuntrade av Sci-Fi Bokhandeln, som också står för fantastiska priser under kvällen! Det blir även livemusik och dans hela natten!

Varmt Välkomna önskar Fräulein Frauke och Madame Mare xxx

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris.  Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare

På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Alla tider är cirka tider, de kan komma att ändras samma dag.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar