Undergången

Moon Coven, Maida Vale och Rymddröm

Eventet har redan varit
I oktoberrusket bjuder Undergången på ett psykedeliskt hat-trick!!

Vi slår upp portarna extra tidigt och lockar våra älskade underbarn med tre fantastiska band: Moon Coven, Maida Vale och Rymddröm!

MOON COVEN
Är en Malmöbaserad, tung psykedelisk rockkvintett med rötter i Jönköping.
Tunga riff möter harmoniskt svävande sång och resulterar i drömsk musik med hypnotisk effekt. De bjuder på ett paradoxalt men tillfredsställande musiklandskap som är massivt och känsligt på samma gång.

Toner från tre fuzziga gitarrer träffar lyssnaren som en vägg av ljud, samtidigt som fridfulla sångmelodier, med texter om att bryta ner de rådande hierarkierna, harmoniskt svävar ovanför.

Bandet släppte sin debut “Amanita Kingdom” på Transubstans Records i januari 2014 och den följdes senare samma år av dubbelsingeln “Haramukh High/Master of The Sky”.

MAIDA VALE
Stavas det fenomen som under det senaste året lämnat allt större avtryck på retrorockscenen. Kvartetten spelar psykedelisk, bluesinfluerad rock med ett sväng och en tyngd som för tankarna tillbaka till det sena 60-talets storheter.

De bildades hösten 2012 i Fårösund på Gotland och har sedan dess ständigt vunnit mark med sin självklara liveakt och förmåga att förtrolla publiken. På scen får Maida Vale atmosfären att vibrera och golvet att gunga!

RYMDDRÖM
Rymd från yttre drömmen. Musik från marsfälten i en dröm nära dig. Mer mystiskt, mytiskt och mysigt än såhär blir det inte!

DJ
Rockadelika som representerar Hårdrock mot rasism.

Vi ses i kryptan! Mörker och kärlek!!!

Denna konsert är stående.

Alla tider är cirka tider, de kan komma att ändras samma dag.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar