Undergången

Eventet har redan varit
I novembermörkret samlas vi för den sista mässan 2015.
Med vansinnig stolthet och glittrande ögon kan vi meddela att kvällens överstepräster är inga mindre än doomundret MONOLORD!!!

Denna fruktade trio från Göteborg har under året lett ett segertåg genom Europa med sitt andra album Vaenir, uppföljaren till Empress Rising från 2014.

Ridandes mot tunga och psykedeliska horisonter har de rivit ner stående ovationer vartän de har kommit och deras stjärna bara fortsätter att stiga! Vaenir har fått fantastiska recensioner och ligger i toppen av doomlistor över hela Europa.

Vi undergångare kan inte annat än hålla med. Riffen är blytunga, sången vemodigt härjad och man räds inte att tänja på genrens gränser. Vartenda spår är ett under av psykedeliskt domedagsmörker.

Vi längtar oss galna efter att låta dem leverera sin predikan på Undergången och kan inte tänka oss några mer passande mörkerandar att leda denna årets sista afton!

“Ett nytt svenskt monolitiskt stordåd. …
Sveriges just nu mest intressanta band vässar riffen, klär på sig en mentalt tyngre skrud och blir ännu mer psykedeliska. Detta är ett album som höjer genrens ribba.” – Gaffa
Som uppvärmning kan vi presentera en fågel fenix född ur Mamonts storartade aska, som nu kastar oss in i den eld som är BAD ACID!

I Oxelösunds rökfyllda atmosfär föddes detta nystartade rockband. Likt en snetripp levererar de ösig psykedelisk rock med kvinnosång. Förvänta dig långa jam, mäktiga riff och en rytmsektion som kommer skicka dig rakt ut i rymden.

DJ: TBA

Ni hör ju att det här absolut inte får missas!!

Vi hälsar dig varmt välkommen in genom de mörka portarna, välkommen ner till Undergången!

Denna konsert är stående.

Alla tider är cirka tider, de kan komma att ändras samma dag.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar