Undergången

Eventet har redan varit
Mars bjuder på trippel urkraft, tre fantastiska band på en och samma kväll, tre olika ingridienser i tredje månadens Undergångsragu!

HÄLLAS, fem svängiga själar från Småland och Östergötland som 2011 sammanstrålade och ljuv musik uppstod. Musiken kan beskrivas som en kombination av progressiv rock och en gnutta gammal heavy metal, utsökt. Den självbetittlade debutplattan släpptes hösten 2015 under skivbolaget The Sign Records. När dom nu Stockholmsdebuterar lovar vi er en konsert som inte bör missas!

Sprunget ur rockmusik, ensamma söndagar, folkmusik, staden, skogen, livet, döden och krogen är SECOND SUN.

I april 2015 släpptes debutskivan Hopp/Förtvivlan innehållandes åtta låtar slamrig folkspacerock och i samma veva inleds livekarriären med medlemmar från punk-, rock- och kraut-världen. Nu har livesättningen blivit ett riktigt band, nya låtar har tillkommit och live är det ett spektakel väl värt att bevittna. Kom med!

Uppsalabandet ORDOS spelar aggressiv stoner med mörker som främsta inspirationskälla. Materialet skiljer sig ganska markant från den solbadande och ogräsdoftande stonern från det varma Kalifornien. Istället hörs tydliga influenser av vinter, mörker och en förkärlek för det makabra…

Två år efter den första fullängdaren så gick de åter in i studion för att väcka nya demoner. I väntan på att de ska släppas ut i era hem kan en del ändå få avlyssnas redan denna kväll.

Välkomna till mörkret i ljuset! May the fuzz be with you!

Denna konsert är stående.

Alla tider är cirka tider, de kan komma att ändras samma dag.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar