Undergången

MAGIC JOVE + BESVÄRJELSEN + SPACE WHALE

Eventet har redan varit
Undergången Presenterar: Magic Jove + Besvärjelsen + Space Whale

Så här två dagar efter årets tredje fullmåne samlas vi igen till mörkermässa. Vårdagjämningen har passerats och behovet av kompenserande mörker känns ack så viktigt. Det är tre band som för kvällen sveper in oss i den inre rymdens melodier. Kom med på resan du också.

Magic Jove
Magic Jove är en trio från Malmö som framför en unik blandning av psykedelisk spacerock och tung, svängig blues. På senaste EPn Sonic Understanding (Spacewalk Records) hittar man influenser som till exempel Jimi Hendrix, November och Pink Floyd. Det är dock först live som du verkligen får uppleva Magic Jove’s intensiva och dynamiska sound.

Besvärjelsen
Magi, styrka och kraft, det frammanar Besvärjelsen i sin tunga men ändå så lätta musik. Folkmusik blandas med svensk punk och progg i doom och sludgekostym. Hårt och aggressivt, mjukt och svävande. Som ett dödligt gift med en otroligt lockande doft. Bered er på att hänföras av deras förtrollande toner och förhäxande rytmer.

Space Whale
Rymdvalen svävar fritt genom universums alla dimensioner. Dess existens vilar endast på dess egen orimlighet. Gränser har sedan länge upphört att existera. Valen svänger sin mäktiga stjärt till kompromisslös rock, svängigt sväng och stentungt gung, episka riff och melodier blåa som havet. Släpp alla hämningar till valens visdom och dansa till alla sorger. Frihet, kärlek och rock`n´roll!

DJ: Fuzzadelic

Mörkrets prästinna välsigne eder!

Under en magisk kväll varje månad kommer vi att förse dig med några av nutidens absolut bästa band inom genrer med doft av öl, fuzz, ondska och kärlek.

Vi hälsar dig varmt välkommen in genom de mörka portarna, välkommen ner till Undergången.

Denna konsert är stående.

Alla tider är cirka tider, de kan komma att ändras samma dag.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar