Undergången

Hypothermia + Kall

Eventet har redan varit
Undergången Presenterar: Hypothermia + Kall

När vi på allvar börjar gå mot ljusare tider tar vi på Undergången steget inåt och presenterar vår hittills mörkaste kväll. Det blir en seans där vi kanaliserar vår inre smarta och tar av dess styrka. Följ med till hopplöshetens förenande kraft och till våra hjärtans eviga skrik. Följ med till Undergången.

Hypothermia
Ur Kim Carlssons kropp och själ föddes Hypothermia, ett utforskande av det karga landskap som vi kan vandra i om vi gräver djupt inne i oss själva. Smärtsamt, förförande, förtärande och förgörande. Första gången som vi får se detta under på en scen i Stockholm, så förbered er på mörkret.

Kall
Kyla, mörker, svärta. Musik för en undergång, ur hopplöshetens chaos och genom smärtan som förenar. Ur askan och in i isen reste de sig, ett experiment i tomhet. De tar oss till ställen som är svåra att uppleva och lämnar oss renade och smutsiga på samma gång. En resa som inte bör missas.

Må mörkret vara med er!

Under en magisk kväll varje månad kommer vi att förse dig med några av nutidens absolut bästa band inom genrer med doft av öl, fuzz, ondska och kärlek.

Vi hälsar dig varmt välkommen in genom de mörka portarna, välkommen ner till Undergången.

Denna konsert är stående.

Alla tider är cirka tider, de kan komma att ändras samma dag.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar