Undergången

Eventet har redan varit
Den kärleksfullt ondskefulla festen fortsätter!
Efter förra månadens – och tillika premiären av – Undergångens succé så är vi upprymda av ondska och kärlek när vi nu åter igen kan hälsa dig varmt välkommen in genom de svarta portarna, in i Undergången.

Undergången är etablissemanget för dig som vill låta dig trollbindas av fantastiska musikanter, som kanske vill kramas med någon okänd, mysa med en god öl eller som bara vill drömma dig bort för en stund till de allra vackraste av toner. Detta och mycket annat kan du göra här tillsammans med likasinnade människor.

Denna gång har vi inte bara två, utan TRE fantastiska akter att se fram emot!  Vi kommer nämligen, förutom två band på scen, även bjuda dig på en fet jamsession. Mer info om detta hittar du längre ner.

Necromonkey
Det är med stolthet vi hälsar Necromonkey välkomna till Undergången. Necromonkey är samarbetet mellan trummisen Mattias Olsson (Änglagård) och keyboardisten David Lundberg (Gösta Berling Saga). Gruppen har sedan starten 2010 hunnit släppa två skivor, ”Necroplex” (2013) och ”A Glimpse of A Possible Future” (2014), och ett tredje album är redan på väg. Deras musik är baserad på modern elektronik och innehåller element inom såväl symfoni- som postrocken.  Necromonkey bjuder på en levande, fräsch och, inte minst, progressiv liveakt som du absolut inte vill missa!

Ockultist
”Tre förbannade människodjur som tröttnade på att spela snabbt.” Så beskriver Stockholmsbaserade bandet Ockultist sig själva.  Ockultist är det allra senaste inom svensk doom/sludge. De har nyligen spelat in sin första EP ”Ockultist EP” som förväntas släppas någon gång under november månad, och detta är tveklöst ett band band som du kommer att få se mycket av under nästa år. Vi känner oss hedrade över att få arrangera Ockultists absolut första spelning någonsin!

Episkt Jam – Drömmen som blev sann!
Ja, det är faktiskt precis så det är – en dröm som äntligen blir till verklighet. Vi har lyckats samla ihop några av våra absoluta favoriter inom den svenska stoner/doom/psychadelia-scenen. Tillsammans kommer dessa fantastiska människor bjuda dig på totalt tre stycken sessioner av magisk musik, detta genom improvisationens mäktiga krafter.  Vilka personer som vi bjudit in till detta episka jam kommer du att få veta dag för dag fram till dess att Undergången slår upp sina portar.  Varje dag, fr.o.m. fredag den 17 oktober, kommer du alltså få ett namn på en av de inbjudna. Som en mysig aptitretare så kan vi redan nu avslöja att det handlar om musiker från bl.a. Skraeckoedlan, Katla, Mamont, Snowy Dunes och Mother Kasabian

Cosmic Neon
Kvällens DJ kommer att bjuda på ny och gammal psykrock, och annat fint också!

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar