Undergången

Eventet har redan varit
Denna månad bjuder Undergången på en svindlande bergochdalbana mellan tyngd och atmosfär.

Undergången – I ljusare tider söker vi mörkret

Undergången är etablissemanget för dig som vill låta dig trollbindas av fantastiska musikanter, som kanske vill kramas med någon okänd, mysa med en god öl eller som bara vill drömma dig bort för en stund till de allra vackraste av toner. Detta och mycket annat kan du göra här tillsammans med likasinnade människor.

The Order Of Israfel
Det finns vanliga band och så finns det band som helt enkelt är för komplexa för att passa in i ett fack. The Order of Israfel har sina rötter i doom-scenen, men bandet är mer än bara tung slow motion och har influenser från såväl metal som folk.

Israfel är musikens ängel, och precis som namnet antyder är deras musik full av stora gester, berättelser och episk skönhet. TOOI är inte ett band man lyssnar på med ett halvt öra, de kräver engagemang – men i gengäld bjuder de på en resa in i en lockande och farlig värld, lätt att bli beroende av.

I augusti 2014 släpptes debutalbumet “Wisdom” på Napalm Records och ett strålande mottagande runtom i Europa följdes av en bejublad turné. I år är de bokade till både Sweden Rock OCH Desertfest!

Black Orbs
Den som stirrar djupt in i de svarta klotens töcken kan få en skymt av hur fjärran platser plötsligt kommer nära, som om de slitits loss ur tid och rum. Titta ännu djupare och dras med på en inre irrfärd som bär iväg i alla riktningar utom hemåt. Låt dig guidas genom vemodiga sagoskogar och tomrummet mellan galaxer. Black Orbs bildades 2014 i Stockholm för att sprida kaskader av fuzzgitarr, svepande synthljud och snirklig orgel omkring sig.

Poster by: Prakash (Den Underbara)

Under en magisk kväll varje månad kommer vi att förse dig med några av nutidens absolut bästa band inom genrer med doft av öl, fuzz, ondska och kärlek.

Vi hälsar dig varmt välkommen in genom de mörka portarna, välkommen ner till Undergången.

Denna konsert är stående.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar