Undergången

SPELLJAMMER + KUNGENS MÄN

Eventet har redan varit
Den 27/5 är det dags för en ny öronbedövande Undergång på Klubb Nalen och du vill garanterat inte missa den!!

Spelljammer
Spelljammer är våra superfuzziga doomhjältar från Stockholm. Förbered er på släpig desert rock med blytunga riff, med inspiration från band som Sleep, Electric Wizard, Sabbath och Melvins. Hittills har de släppt två EP’s, “Inches From The Sun” (2010) och “Vol. II” (2012), men nytt material är på gång och vi hoppas på att få höra en eller annan ny låt!

Det här är bandet som låter som en skenande bisonhjord, rakt genom rummet och utför ett stup. Spelljammer kommer att utnyttja vårt grymma ljud till max och få våra förstärkare att dansa!!

 

Kungens Män
Kungens Män är en krautisk rymdmusiksekt från Stockholms satelliter. Ibland låter Kungens Män som om Miles Davis trampat snett 1974 och råkat börja spela shoegazegitarr med några förvirrade punkhippies. Eller så kan man tro att de gått direkt från kontoret till en japansk noisefest. Någon annan gång är det folkfest med midsommarstången som rymdraket.
Med Kungens Män är allt ett kosmiskt lotteri, vilket inte minst går att höra på de 15 album som har släppts sedan 2013.

“It is the expression of unresponsibility. Kungens Män will always do the wrong thing, play the wrong note, wrong the wrong wrong. Have no fear.”

 

Undergången är etablissemanget för dig som vill låta dig trollbindas av fantastiska musikanter, som kanske vill kramas med någon okänd, mysa med en god öl eller som bara vill drömma dig bort för en stund till de allra vackraste av toner. Detta och mycket annat kan du göra här tillsammans med likasinnade människor. Undergången är templet för oss alla.

Under en magisk kväll varje månad kommer vi att förse dig med några av nutidens absolut bästa band inom genrer med doft av öl, fuzz, ondska och kärlek.

 

Vi hälsar dig varmt välkommen in genom de mörka portarna, välkommen ner till Undergången!

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar