Yelawolf

Michel Dida

Eventet har redan varit
UTSÅLT!

Åter till Sverige, första gången på Nalen!

Den amerikanska hiphopartisten Yelawolf är aktuell med den kritikerhyllade skivan Love Story som släpptes i april 2015. Eminem är skivans enda gäst samt exekutiv producent på albumet som, vilket titeln antyder, är Wolfs hittills mest passionerade projekt. Love Story är ett nyskapande hip hop album med tydliga influenser från outlaw country och klassisk rock, blandat med välskrivna texter om livet i en trailerpark och en kritisk syn på The Star-Spangled Banner. Soundet gifter sig perfekt med Wolfs tekniska färdigheter och tidvis lyriska tematik, och med singlar som ”Til It’s Gone” och ”Box Chevy V” känns det som att Wolf har hittat hem.

Den vita, smala och tungt tatuerade rapparen började göra mixtapes under början av 2000-talet och utmärkte sig tidigt i hiphopvärlden med sin tydliga stil från den amerikanska södern. Han skapade sig snabbt en stabil fanbase i Atlanta med sin så kallade ”arena-rap”, men det var inte förrän 2010 som Yelawolfs karriär satte fart på riktigt. Han släppte då mixtapet Trunk Muzic, vilket ledde till en massiv följarskara, skivkontrakt med Interscope Records och samarbeten med legender som Big Boi och Bun B. Under 2011 bytte Yelawolf till Eminems skivbolag Shady Records och släppte albumet Radioactive, vilket föranledde omdömet ”It’s clear that Yelawolf’s star is sure to shine for the foreseeable” av BBC Music.

Nu finns det ett VIP-paket till spelningen med Yelawolf! Paketet inkluderar bland annat en meet & greet med Yela innan spelningen och Yelawolf merch.

Paketet inkluderar inte konsertbiljetten, den måste köpas separat. Biljetterna går snabbt, så säkra din biljett till spelningen och köp VIP-paket nedan!

VIP Upgrade: http://bit.ly/YELAWOLFVIP

Med som support för kvällen är svenske Michel Dida som släppt en ny EP, “E Du Dum” härom dagen! Dida har gjort låten Hörru Mig Bae som fler artister gjort versioner av på nätet.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris.  Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare

På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar