Bygg vänskap genom kultur


Kulturkompis, som arrangeras av Studieförbundet Bilda, förenar människor med olika bakgrund och erfarenheter genom gemensamma kulturupplevelser. När du anmäler dig till Kulturkompis matchar Bilda dig med andra i en kulturkompisgrupp. Några har bott i Sverige länge, kanske hela livet, medan andra är nya i Sverige.

Kulturkompisgrupper får gratis ta del av tre olika kulturaktiviteter på sin ort. Kulturarrangörerna på orten stöttar Kulturkompis med fribiljetter.

Efter kulturupplevelsen möts gruppen i ”eftersnack på svenska”, gärna över en fika. Gruppen utgör en studiecirkel i Bilda.
För att ta del av Kulturkompis ska ni vara en grupp på 4-5 personer varav hälften är nya i Sverige.

Läs mer om Kulturkompis på www.bilda.nu/kulturkompis
Välkommen att bli kulturkompis!

Så här bokar du biljetter hos oss:

Gå först in på vårt aktuella konsertprogram och kolla vad det är för konsert du vill gå på. Skicka sedan ett mail till konsert@nalen.com och berätta hur många ni är samt vilken konsert ni vill gå på, så svarar vi så snabbt vi kan på om det är möjligt eller inte. Observera att du måste få bekräftelse av oss samt att vi sällan kan ge ut biljetter till redan utsålda konserter eller till konserter som inte är vår egna produktion.

Kom ihåg att ta med dig ditt Kulturkompiskort.