Möten & fest med oslagbar charm

I över hundra år har Nalen varit en samlings- och mötesplats i centrala Stockholm. Vår palatsliknande miljö skänker oslagbar glans och charm åt alla typer av evenemang. Våra lokaler kan anpassas för möten, konferenser, företagsevent och privata fester och har kapacitet för allt från 2 till 600 gäster.
Varmt välkomna!

Middag och fest

Storslagen miljö och personlig service

Våra magnifika salar och rum har unika förutsättningar och hos oss får ni en engagerad koordinator som, tillsammans med er, håller ihop helheten från första visning till hela evenemangets genomförande. Hos oss kan ni exempelvis ha fest, middag, konsert, galapremiär, filminspelning, konstutställning, vinprovning, fotografering, kick-off eller fira en oförglömlig födelsedag. Möjligheterna är oändliga! På Nalen finns alla förutsättningar för ett extraordinärt evenemang med personlig service, underhållning, musik, dans samt förstklassig mat och dryck.

Konferens och möten

Unik miljö skapar unika möten

Välkomna att mötas i någon av våra sju praktfulla möteslokaler i olika storlek, från 2 till 450 gäster. Vi har fyra mindre konferensrum och tre stora salar och i dem ingår det mesta som behövs för en lyckad konferens: inspirerande miljö, material och teknik, vällagad mat samt kunnig personal. En koordinator är med och planerar ert besök och på plats tas ni emot av en konferensvärd, som alltid finns tillgänglig. Nalens unika miljö skapar nya samtal, såväl under mötet som när ni umgås däremellan.

Mat och dryck

Oförglömliga matupplevelser

Vad är en fest utan en middag? Och hur klarar man en heldagskonferens utan en härlig lunch? För oss på Nalen är hantverket bakom maten lika viktigt oavsett om ni är två eller tvåhundra gäster. Vi lagar all mat och fika från grunden i vårt egna kök. Hållbarhet och miljömedvetenhet är två viktiga frågor och därför är vi Svanen-märkta. Certifieringen är både en kvalitetsstämpel gentemot våra kunder, samt ett intyg på vårt arbete. Vi uppdaterar alla menyer regelbundet och erbjuder självklart specialkost.

Teknik för dag och natt

Modern teknik möter anrik historia

Nalen har varit ett nav för Stockholms kulturliv sedan 1888. Här anordnas årligen hundratals konserter med olika typer av band och artister. Hos oss får ni tillgång till vår professionella ljus- och ljudanläggning samt vår mycket kunniga personal.

Dagtid ingår alltid all konferensteknik och det finns en konferensvärd på plats. På kvällstid erbjuder vi ett antal teknikpaket, där ni väljer det som passar ert evenemang bäst. Våra fyra mindre konferensrum är Cabaret, Narva, National och Ceders salong. Våra tre stora salar är Stora salen, Harlem och Pelarsalen.

Svanen-märkt kök

För oss på Nalen är hållbarhet och miljömedvetenhet två viktiga frågor, varför vi sedan en lång tid tillbaka är Svanen-märkta. Certifieringen är både en kvalitetsstämpel gentemot våra kunder, samt ett intyg på vårt arbete.

Några av de hållbara åtgärder vi vidtagit är att begränsa matsvinn och transporter, ha en ökad källsortering, använda oss av hållbar elektricitet och uppvärmning samt ha en stor andel miljömärkta råvaror i vårt kök. Vi erbjuder också helt ekologiska måltider och hjälper gärna till på fler sätt, oavsett vilken slags evenemang du arrangerar.
Här är några tips på hur du som konferensbokare och konferensgäst kan bidra till att minska att minska klimatpåverkan.

• Undvik att mat slängs genom att beställa rätt antal portioner i förhållande till antalet deltagare

• Be gärna om att få ta med mat om ni inte orkar äta upp

• Ta gärna hem överblivet fikabröd från eftermiddagsfikat. Vi lägger fram papperspåsar för det ändamålet

• Nalen ligger mitt i Stockholms city med goda kommunikationer så åk kollektivt

• Skriv endast ut på papper när det verkligen behövs

• Källsortera i våra kärl för källsortering

• Återanvänd gärna din kaffekopp eller vattenglas under dagen

• Välj gärna vegetariska alternativ

Fråga oss gärna om du vill veta mer!

Nalen är utvald av Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Att Nalen är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. Vi är helt enkelt proffs på att guida dig till bättre möten! Nalen äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta. Läs mer på www.svenskamoten.se