Sju lokaler för möten och fest

Nalens vackra salar och rum lämpar sig lika bra för möte som fest. Hela huset med samtliga rum är varsamt renoverade: tidstypiska detaljer som kakelugnar och stuckatur finns kvar, men anpassade för moderna tillställningar med teknik i toppklass.

Ring eller maila oss så berättar vi mer.

Utforska våra olika lokaler nedan, och kontakta oss gärna för offert.

Stora salen är vår största lokal med flertal möjligheter både för event, fester och konferens. Takhöjden är hela 12 meter som förbinds med anrika guldpelare och dekorerade, klassiska reklamskyltar. Golvet är plant och möjliggör flexibla möbleringslösningar. Det är också i Stora salen vi håller majoriteten av våra konserter.

FYSISKT ELLER DIGITALT?
Vi har tekniken för att stödja många typer av möten – även digitala. Väljer ni att mötas digitalt så har vi studiolösningar i olika storlekar. Ring eller maila oss så berättar vi mer.

Den här lokalen lämpar sig för:
600
Dag
Kväll
Möte
Fest

Med separat ingång från David Bagares gata 17 finns den mest populära lokalen Pelarsalen, som fungerar lika bra för konferens som för fest och event. Ursprungligen är detta en gammal boxningslokal där boxningsklubben Narva huserade.

Förutom en fast scen och ett antal pelare är möbleringen flexibel. Här finns en generös loungeyta för fika, mat, mingel och utställaryta. Lokalen hette tidigare Stacken och har under 2019 renoverats och bytt namn till Pelarsalen.

Pelarsalens färgsättning är varmt grå med vackra parkettgolv och det finns tre stora fönster som förser lokalen med dagsljus.

FYSISKT ELLER DIGITALT?

Vi har tekniken för att stödja många typer av möten – även digitala. Väljer ni att mötas digitalt så erbjuder vi olika paketlösningar. Ring eller maila oss så berättar vi mer.

Den här lokalen lämpar sig för:
200
Dag
Kväll
Möte
Fest

Harlem ligger i anslutning till Stora salen och har mycket av 1800-talscharmen kvar. Golvet är plant så det är möjligt att möblera utifrån de behov som finns. Bara fantasin sätter gränser!

Den här lokalen lämpar sig för:
100
Dag
Kväll
Möte
Fest

Ceders salong är ett magnifikt hörnrum med fönster åt både Regeringsgatan och David Bagares gata. Rummet har en flexibel möblering som gör att det finns flera olika möteslösningar – såväl konventionella som okonventionella.

 

 

Den här lokalen lämpar sig för:
30
Dag
Kväll
Möte
Fest

National är ett avlångt rum med ett gigantiskt styrelsebord med plats för 20 personer. Rummet har fönster längs med ena långsidan mot Regeringsgatan som gör rummet väldigt ljust och luftigt. National pryds av två fina kakelugnar från 1800-talet.

 

 

Den här lokalen lämpar sig för:
20
Dag
Kväll
Möte
Fest

Narva är en av våra mindre lokaler en trappa upp från Regeringsgatan. Här möter gammalt nytt med stuckatur och kakelugn från 1800-talet som ger rummet en härlig atmosfär.  I Narva finns plats för 10 personer runt ett styrelsebord.

 

Den här lokalen lämpar sig för:
10
Dag
Kväll
Möte
Fest

Cabaret är vårt minsta rum som har ett runt bord med plats för två till sju personer. I Cabaret finns även en kakelugn och fönster som vetter mot Regeringsgatan.

 

Den här lokalen lämpar sig för:
7
Dag
Kväll
Möte
Fest