KOCK SÖKES TILL NALEN RESTAURANG

Nu söker vi på Nalen Restaurang en kock på heltid till vårt svenska à la carte-kök. Älskar du ekologiskt, ser svensk och säsongsanpassad mat som spännande, samt vurmar för vegetarisk matlagning? Då är du rätt person till vårt team.

Nalen Restaurang är en grönare Stockholmsbistro med fokus på kvalitet och hållbarhet som serverar både klassisk och modern svensk mat, ofta med en personlig touch. Vi är Kravcertifierade och Svanenmärkta, och vårt mål är att laga all mat från grunden med riktigt bra råvaror.

Vi som lagar maten är ett team på sex personer samt en kökschef. Restaurangen är öppen lunch måndag-fredag och kväll måndag-lördag. På luncherna är det ett högt tempo med mycket businessfolk och på kvällarna är det en härlig familjär bistrokänsla med hög service och blandat klientel.

Vi söker nu en utbildad kock på heltid tillsvidare, för att bli en del i vårt team. Vi förutsätter att du, liksom oss, har ett genuint matintresse och känner att grön ekologisk mat är ett roligt och viktigt inslag i arbetet som kock, samt att du trivs med det svenska köket. Viktigast av allt: du ska tycka om det du gör!

I köket jobbar vi på olika stationer såväl med varm som med kall matlagning. Rätterna anpassas utifrån säsong, vilket kräver att du snabbt kan ta dig an nya recept men du erbjuds också möjligheten att påverka vad som sätts upp på meny (som uppdateras varje vecka).

Arbetstiderna är varierande med dagar, kvällar och helger. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan skickas till:
johan.wilhelmsson@nalen.com

Nalen Restaurang är en del av Nalen Evenemang och Konferens – ett unikt hus mitt i Stockholm city med en lång historia som mötesplats. Idag är vi ett hus för musik och konserter, fester och möten, evenemang och konferens samt svensk mat och matkultur.