LEDIGA TJÄNSTER
SERVERINGSPERSONAL & KOCK À LA CARTE

Nalen Restaurang är en svensk bistro beläget i anrika kulturhuset på Regeringsgatan 74. Här möts svenska bistroklassiker och Nalens rika kulturhistoria lunch som middag. På varje tallrik matchas hög kvalitet med enkla medel i en okonstlad inställning till säsong, mat och råvara.

SERVERINGSPERSONAL
Vad innebär rollen som servis?
I rollen som servis ingår du i ett team som får hela Nalen att rulla. Ett arbetspass på Nalen kan innefatta festvåningsarbete under ett stort event, en konsert i Stora
Salen, uppbackning av eftermiddagsfika i konferensavdelningen eller en kväll i Nalen Restaurang. Arbetet hos oss erbjuder mångfacetterade uppgifter och vi
välkomnar människor med olika bakgrund och erfarenhet för att komplettera vårt team och uppfylla Nalens vision i varje led.

Vem söker vi?
Vi söker dig med erfarenhet av vår bransch. Du är en alert person med en fin känsla för service och passion för yrket. Tjänsten kräver att du är en lagspelare och är
kommunikativ även vid ett högre tempo. Grundläggande vinkunskaper och drinkkunskaper är bonus.

Kontakt
Peter Bedoire
F&B Manager
peter.bedoire@nalen.com
08-50529273

Sök jobbet
Ansök senast den 10 september via mejl till jobb@nalen.com och ange referens ”Servis” i din ansökan.

KOCK À LA CARTE
Vad innebär rollen som kock?
I rollen som kock ingår du i ett rutinerat team som tillhandahåller vällagad mat till restaurangens luncher och middagar, samt festvåning och konferenser. Som kock på Nalen bidrar du till vår gemensamma utveckling och stöttar dina kollegor när du tillsammans med teamet säkerställer Nalens vision i varje led.

Vem söker vi?
Vi söker dig med erfarenhet av vår bransch. Du är en kompetent matlagare med smakmässig träffsäkerhet och passion för yrket. Du är organiserad och van vid att ta ansvar, arbeta självständigt och fatta egna beslut. Tjänsten kräver att du är en lagspelare och är kommunikativ även vid ett högre tempo.

Vad erbjuder vi?
Hos oss får du förmånen att jobba på ett av Sveriges mest anrika etablissemang mitt i Stockholms storstadspuls! Vi är ett sammansvetsat team med högt i tak och väldigt härlig stämning. Vi arbetar gränsöverskridande mellan avdelningarna restaurang / festvåning / konferens. Tjänsten är på heltid med varierande arbetstid dag och kväll. Arbetstiden följer restaurangens öppettider och verksamhetens behov.

Hos oss får du möjlighet att arbeta i en unik miljö där din talang kommer till användning varje dag!

Tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar provanställning och har självklart kollektivavtal. Då vi rekryterar löpande kan tjänsten komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Välkommen med din ansökan!

Maila oss HÄR