REFERENSER

Vad tycker våra kunder och gäster om oss? Här presenterar vi ett antal olika kunder och deras evenemang, allt för att du ska känna dig trygg när du bokar Nalen för ditt möte, konferens eller fest.

”Nalen bemöter sina kunder med stort engagemang och med mycket flexibilitet."

Anna Pettersson, projektledare Defenders’ Days

Sedan 2013 delar Civil Rights Defenders årligen ut priset Civil Rights Defender of the Year Award till årets människorättsförsvarare. Murat Celikkan från Turkiet tog i april 2018 emot priset som Civil Rights Defender of the Year Award 2018. Prisceremonin hölls på Nalen och gästades av cirka 400 personer.

”Nalens lokaler är perfekta för våra kundevenemang!”

Elisabeth Kindqvist, JLL

Tjänsteföretaget JLL harr under senare år valt att ha flera av sina större kundevenemang på Nalen. Ett par gånger varje år har de ett frukostseminarium där de presenterar resultaten från sin rapport JLL Nordic Outlook. En gång per år bjuder de in utvalda kunder till ett heldagsseminarium med fokus på finansiering. De brukar ha mellan 200 och 300 gäster.

”Nalens personal ligger alltid steget före och hjälper alltid oss som arrangör”

Anna Collin, Manager Events, Cordial

Cordial är en ledande managementrådgivare som funnits sedan 2001. Genom åren har de hjälpt ett stort antal företag i olika branscher att genomföra framgångsrika transformationer och affärsutveckling. I november 2018 firade Cordials årliga evenemang ”Business Model Summit” 10-årsjubileum. De samlade 150 gäster för en eftermiddag av föreläsningar, ett mingel och en sittande galamiddag.

”Nalens lokaler har så oerhört intressant och bred historia”

Jenny Bergman, Centrum för Näringslivshistoria

Centrum för Näringslivshistoria har ett världsledande arkiv inom företagshistoria, och berättar företags och näringslivets historia i bokform, webb, utställningar och i film. History Market Summit, som arrangerades på Nalen, är årets höjdpunkt för alla som vill lära mer om hur företag kan använda den egna berättelsen för att få verksamheten att växa.

”Nalens lokaler är fantastiskt utformade med en intressant historia bakom sig.”

Jennifer Rundberg, program manager Workforce Logiq

Workforce Logiqs uppdrag är att leverera expertis, innovation och kunskap som hjälper organisationer att hitta och attrahera rätt kompetens, för att på så vis främja tillväxten. Deras 50 medarbetare valde att ha sin julfest hos Nalen, i den populära lokalen Stacken.