KUNDCASE – CORDIAL

– Vi har under många år jobbat med Nalen och uppskattar deras gedigna erfarenhet och fantastiska service. Nalens personal ligger alltid steget före och hjälper oss som arrangör att komma ihåg och ta hänsyn till alla detaljer och kommer med lösningsförslag för att tillgodose våra önskemål. Tack vare ett gott samarbete kunde vi leverera ett event som överträffade våra och våra kunders förväntningar!
Anna Collin, Manager Events, Cordial

Cordial är en ledande managementrådgivare som funnits sedan 2001. Genom åren har de hjälpt ett stort antal företag i olika branscher att genomföra framgångsrika transformationer och affärsutveckling genom att överbrygga klyftan mellan strategi, struktur och kultur. För att låsa upp och maximera kundens potential erbjuder de också företagsinterna och öppna utbildningar som hjälper verksamheten att utvecklas och växa.

OM EVENTET PÅ NALEN 

Eftermiddagskonferens med efterföljande mingel och sittande middag.
I november 2018 firade Cordials årliga evenemang ”Business Model Summit” 10-årsjubileum. De samlade 150 gäster för en eftermiddag av föreläsningar, ett mingel och en sittande galamiddag.