KUNDCASE – JLL

Nalens lokaler är perfekta för våra kundevenemang! De ligger nära vårt kontor, har en bra scen i Stora Salen och tekniken funkar alltid. Nalens personal är dessutom väldigt tillmötesgående och lösningsorienterad. Både frukost- och heldagspaketen är prisvärda och maten är god.
Elisabeth Kindqvist, JLL

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. De strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. Med verksamhet i över 80 länder, 300 kontor och nära 90 000 medarbetare, rankas de bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har de kontor i Stockholm och Göteborg. För mer information, besök jll.com.

OM EVENTET PÅ NALEN

JLL har under senare år valt att ha flera av sina större kundevenemang på Nalen. Ett par gånger varje år har de ett frukostseminarium där de presenterar resultaten från sin rapport JLL Nordic Outlook. En gång per år bjuder de in utvalda kunder till ett heldagsseminarium med fokus på finansiering. De brukar ha mellan 200 och 300 gäster.