Teknik på Nalen

Nalen byggdes 1888 och har alltid varit ett nav för Stockholms kulturliv. Här anordnas årligen hundratals konserter med olika typer av band och artister. På Nalen får ni tillgång till vår professionella ljus- och ljudanläggning samt vår mycket kunniga personal.

Alla Nalens salar har unika förutsättningar och hos oss får ni en koordinator som, tillsammans med er, utformar ert evenemang. Våra fyra mindre konferensrum är Cabaret, Narva, National och Ceders salong. Våra tre stora salar är Stora salen, Harlem och Pelarsalen.

 

Teknik dagtid

Stora Salen: en konferenstekniker, 6 stycken talarmikrofoner (välj fritt mellan headset och handmikrofon), projektor, wifi, ljus- och ljudanläggning.

Pelarsalen: 4 stycken talarmikrofoner (2 headset och 2 handmikrofoner), projektor, wifi, ljus- och ljudanläggning.

Harlem: 4 stycken talarmikrofoner (2 headset och 2 handmikrofoner), projektor, wifi, ljus- och ljudanläggning.

National: fast digitalt mötessystem, wifi, projektor och skärm.

Ceders salong, Narva och Cabaret: portabelt digitalt mötessystem och wifi. Här finns även skärmar att koppla in egen dator i.

 

Exempel på tillval dagtid som offereras separat
Extra tekniker
Digitala mötestjänster
Extra mikrofoner
Flyttbar digital skärm (55 eller 65 tum)

 

Teknik kvällstid

På Nalen erbjuder vi ett antal teknikpaket, där ni väljer det som passar ert evenemang bäst. Vår personal har lång erfarenhet av alla typer av evenemang. När ni väljer Nalen får ni en koordinator som, tillsammans med våra tekniker och hovmästare, håller ihop helheten från första visning till alla delar av genomförandet.

I Pelarsalen ingår alltid ett festpaket med fyra talarmikrofoner, ljud- och ljusanläggning och en DJ-utrustning. I Stora salen erbjuder vi ett festpaket med två tekniker, sex talarmikrofoner, ljus- och ljudanläggning och en DJ-utrustning.

 

Exempel på tillval kvällstid som offereras separat

Bildpaket (bildtekniker, projektor, duk, dator och mixer)
Extra DJ-utrustning
Extra mikrofoner
Digitala mötestjänster

 

Mer om digitala mötestjänster

I våra små konferensrum ingår alltid utrustning för digitala möten, videokonferens och möten på distans. Vi använder en Meeting Owl med 360-graderskamera, mikrofon och högtalare. Den är kompatibel med de flesta videokonferensplattformar och har en enkel plug-and-play-installation. Meeting owl passar för upp till 30 personer. För större sällskap tar vi in en extern leverantör.

För att sända eller spela in för deltagare på distans så har vi ett frånpris, beroende på vilken sal ni är i.

Exempel på tillval för digitala mötestjänster som offereras separat

Deltagare kan ställa frågor live
Chattfunktion
Extra kamera
Inspelning och redigering

 

Varmt välkomna till oss på Nalen!