Donny Benét

Konichiwa. Santorini. Working Out. Dessa låtar ger bara en liten försmak av mysteriet som är Donny Benét. 23 mars får vi äntligen njuta av den otroliga australiensarens musik live på Nalen! Biljetter släpps fredag 10 november 11.00!

Från Sydney, Australien, fick Benét sitt genombrott 2011 med albumet ”Don’t Hold Back” och har sedan dess etablerat sig som en kultfigur inom den australiska musikscenen. Hans mästerverk; albumet ”The Don” kom 2018 och tog världen med storm. Ett konstant turnerande runt om i världen har gett honom fans i både Europa och USA, med fan-klubbar i Slovakien, Belgien och Nederländerna.

Donny skapar sin musik i Donnyland Studios, använder vintage-syntar och trummaskiner för att förmedla tankar om livet, kärlek och relationer genom musiken. Han är en perfektionist och skapar all musik helt själv.

På scenen spelar Donny bas tillsammans med sitt band ´The Donny Benét Show Band´. De säljer regelbundet ut konserter i Australien och har haft framgångsrika turnéer i Europa, inklusive spelningar på festivaler som Rock Werchter och Down the Rabbit Hole. Missa inte chansen att se Donny Benét live på Nalen den 23 mars.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar