Kid Francescoli

Efter en slutsåld världsturné med över 200 konserter världen över och med framgångsrika hits som Nopalitos, Blow Up eller Moon, är den Marseille-baserade producenten, sångaren och multiinstrumentalisten Mathieu Hocine ute på vägarna igen. Den 23 februari gör Kid Francescoli ett stopp på Nalen – biljettsläpp fredag 20 oktober 11.00!

I september 2023 släpptes LP:n ’Sunset Blue’. I denna samling själfulla låtar hyllar Hocine sina medelhavsrötter med eleganta och poppiga melodier. Hans senaste framgång och skapandet av sitt första originalsoundtrack med AZURO, etablerade honom som en av de bästa franska låtskrivarna i sin generation med en unik signaturklang.

Skapad mitt i världsturnén är ’Sunset Blue’ en direkt följd av livets energi och fansens glada vibbar: att gå tillbaka till studion efter att ha skrattat, sjungit och dansat med människor runt om i världen gav Kid Francescoli lusten att återge denna extatiska känsla i musik. Detta album är en känslomässig upplevelse, från soluppgång till solnedgång, från första spår till sista. Det är en utforskning av en evig sommar, som når sin kulmen i de allra sista sekunderna av spåret Corsica, vilket får oss att vilja trycka på play och dyka in i detta smycke igen. Den 23 februari dansar vi med Kid Francescoli på Nalen!

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar