Möten och fest med oslagbar charm, mitt i Stockholm.

I över hundra år har Nalen varit en samlings- och mötesplats i centrala Stockholm. Med varsamt renoverade lokaler, anpassade för alla slags möten, konferenser, företagsevent och privata fester, skänker vår palatsliknande miljö en oslagbar glans och charm åt olika typer av evenemang. Med åtta lokaler har vi kapacitet för allt från två personer till 500 gäster.

FYSISKT ELLER DIGITALT?
Vi har tekniken för att stödja alla typer av möten – även digitala. Hos oss kan ni mötas tryggt och coronasäkert, men väljer ni att mötas digitalt så har vi studiolösningar i olika storlekar.
Ring eller maila oss så berättar vi mer.

Anpassning av verksamheten med anledning av Covid-19

Privata konferenser är inte begränsade till högst 50 personer då de inte är en allmän sammankomst eller offentlig tillställning.

Att du känner dig trygg när du gästar oss på Nalen är viktigt. Därför vill vi gärna delge dig vilka extra åtgärder vi vidtar med anledning av den pågående pandemin.

Vi anpassar mötesupplägg, lokaler samt möbleringar efter Folkhälsomyndighetens föreskrifter och rekommendationer, så att den rekommenderade distansen kan hållas

Konferenslunchen serveras vid bord och möbleringen är luftig

Vi utökar städrutinerna med fokus på regelbunden rengöring av områden och desinficering av ytor som berörs ofta

Handsprit finns utplacerat vid flera ställen

Skyltar om att tvätta händerna finns på toaletten

Medarbetare desinficerar händerna innan de bär ut tallrikar, fika etc 

I konferenslokaler sker ytdesinficering av möbler inför ankommande grupp

  Vi har infört nya rutiner för pennor, block, godis etc. Istället för att det ligger i konferenslokalen överlämnas allt i ett paket till kursledaren för att säkerställa att det inte är smittbärande från andra gäster

Vid ankomst informeras konferensansvarig om våra åtgärder och uppmanas att vidarebefordra informationen till samtliga deltagare

Innan ankomst till oss ber vi konferensansvarig säkerställa att deltagarna är friska och är medvetna om FHMs rekommendationer. Om någon deltagare känner av symtom, bör den uppmanas att avstå närvaro

Stora salen är vår största lokal med flertalet möjligheter för event, fest och konferens. Takhöjden är hela 12 meter som förbinds med anrika guldpelare och dekorerade gamla reklamskyltar. Golvet är plant som möjliggör för flexibla möbleringslösningar. Det är också i Stora salen vi håller i majoriteten av våra konserter.

FYSISKT ELLER DIGITALT?
Vi har tekniken för att stödja alla typer av möten – även digitala. Hos oss kan ni mötas tryggt och coronasäkert, men väljer ni att mötas digitalt så har vi studiolösningar i olika storlekar. Ring eller maila oss så berättar vi mer.

Den här lokalen lämpar sig för:
600
Dag
Kväll
Möte
Fest

Med separat ingång från David Bagares gata har vi den populära lokalen Pelarsalen som fungerar lika bra för konferens som för fester och event. Ursprungligen är detta en gammal boxningslokal där boxningsklubben Narva huserade. Förutom en fast scen och ett antal pelare är möbleringen flexibel, så att ni kan utnyttja ytorna som ni vill.

Lokalen hette tidigare Stacken och har under sommar och höst 2019 renoverats och bytt namn till Pelarsalen. Scenen är flyttad och vi har tagit ner ett antal väggar och därmed fått tillgång till tre stora fönster som förser lokalen med dagsljus. Lokalen har en loungeyta som fungerar både för fika och som utställaryta (beroende på evenemang). Färgsättningen är varmt grå med vackra parkettgolv.

FYSISKT ELLER DIGITALT?

Vi har tekniken för att stödja alla typer av möten – även digitala. Hos oss kan ni mötas tryggt och coronasäkert, men väljer ni att mötas digitalt så har vi studiolösningar i olika storlekar. Ring eller maila oss så berättar vi mer.

Den här lokalen lämpar sig för:
200
Dag
Kväll
Möte
Fest

Harlem ligger i anslutning till Stora salen och har mycket av 1800-talscharmen kvar. Golvet är plant så det är möjligt att möblera utifrån de behov som önskas. Bara fantasin sätter gränser!

Som bonus till lokalen finns ett litet grupprum, Zanzibar, som är dekorerat med väggmålningar från 1948 och föreställer de allra största jazzlegender genom tiderna.

Den här lokalen lämpar sig för:
100
Dag
Kväll
Möte
Fest

Ceders salong är ett magnifikt hörnrum med fönster åt både Regeringsgatan och David Bagares gata. Rummet har en flexibel möblering som gör att det finns flera olika möteslösningar – såväl konventionella som okonventionella.

Pris mellan 3.250kr-5.000kr per dag (ex.moms).

Den här lokalen lämpar sig för:
30
Dag
Kväll
Möte
Fest

KRAV- OCH SVANENCERTIFIERAT

För oss på Nalen är hållbarhet och miljömedvetenhet två viktiga frågor, varför vi sedan en lång tid tillbaka är både Svanen- och KRAV-certifierade. Certifieringarna är både en kvalitetsstämpel gentemot våra kunder, samt ett intyg på vårt arbete.

Några av de hållbara åtgärder vi tagit är att begränsa matsvinn och transporter, ha en ökad avfallshantering, använda oss av hållbar elektricitet och uppvärmning samt ha en stor andel KRAV-certifierade råvaror i vårt kök. Vi erbjuder också helt ekologiska måltider och hjälper gärna till på fler sätt, oavsett vilken slags evenemang du arrangerar. Fråga oss gärna om du vill veta mer!

Nalen är utvald av Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Att Nalen är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. Vi är helt enkelt proffs på att guida dig till bättre möten! Nalen äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta. Läs mer på www.svenskamoten.se