Möten och fest med oslagbar charm, mitt i Stockholm.

I över hundra år har Nalen varit en samlings- och mötesplats i centrala Stockholm. Med varsamt renoverade lokaler, anpassade för alla slags möten, konferenser, företagsevent och privata fester, skänker vår palatsliknande miljö en oslagbar glans och charm åt olika typer av evenemang. Med åtta lokaler har vi kapacitet för allt från två personer till 500 gäster.

Stora salen är vår största lokal med flertalet möjligheter för event, fest och konferens. Takhöjden är hela 12 meter som förbinds med anrika guldpelare och dekorerade gamla reklamskyltar. Golvet är plant som möjliggör för flexibla möbleringslösningar. Det är också i Stora salen vi håller i majoriteten av våra konserter.

FYSISKT ELLER DIGITALT?
Vi har tekniken för att stödja alla typer av möten – även digitala. Hos oss kan ni mötas tryggt och coronasäkert, men väljer ni att mötas digitalt så har vi studiolösningar i olika storlekar. Ring eller maila oss så berättar vi mer.

Den här lokalen lämpar sig för:
600
Dag
Kväll
Möte
Fest

Med separat ingång från David Bagares gata har vi den populära lokalen Pelarsalen som fungerar lika bra för konferens som för fester och event. Ursprungligen är detta en gammal boxningslokal där boxningsklubben Narva huserade. Förutom en fast scen och ett antal pelare är möbleringen flexibel, så att ni kan utnyttja ytorna som ni vill.

Lokalen hette tidigare Stacken och har under sommar och höst 2019 renoverats och bytt namn till Pelarsalen. Scenen är flyttad och vi har tagit ner ett antal väggar och därmed fått tillgång till tre stora fönster som förser lokalen med dagsljus. Lokalen har en loungeyta som fungerar både för fika och som utställaryta (beroende på evenemang). Färgsättningen är varmt grå med vackra parkettgolv.

FYSISKT ELLER DIGITALT?

Vi har tekniken för att stödja alla typer av möten – även digitala. Hos oss kan ni mötas tryggt och coronasäkert, men väljer ni att mötas digitalt så har vi studiolösningar i olika storlekar. Ring eller maila oss så berättar vi mer.

Den här lokalen lämpar sig för:
200
Dag
Kväll
Möte
Fest

Harlem ligger i anslutning till Stora salen och har mycket av 1800-talscharmen kvar. Golvet är plant så det är möjligt att möblera utifrån de behov som önskas. Bara fantasin sätter gränser!

Som bonus till lokalen finns ett litet grupprum, Zanzibar, som är dekorerat med väggmålningar från 1948 och föreställer de allra största jazzlegender genom tiderna.

Den här lokalen lämpar sig för:
100
Dag
Kväll
Möte
Fest

Ceders salong är ett magnifikt hörnrum med fönster åt både Regeringsgatan och David Bagares gata. Rummet har en flexibel möblering som gör att det finns flera olika möteslösningar – såväl konventionella som okonventionella.

Lokalen är inte tillgänglig under hösten 2022 pga renovering!

 

Den här lokalen lämpar sig för:
30
Dag
Kväll
Möte
Fest

KRAV- OCH SVANENCERTIFIERAT

För oss på Nalen är hållbarhet och miljömedvetenhet två viktiga frågor, varför vi sedan en lång tid tillbaka är både Svanen- och KRAV-certifierade. Certifieringarna är både en kvalitetsstämpel gentemot våra kunder, samt ett intyg på vårt arbete.

Några av de hållbara åtgärder vi tagit är att begränsa matsvinn och transporter, ha en ökad avfallshantering, använda oss av hållbar elektricitet och uppvärmning samt ha en stor andel KRAV-certifierade råvaror i vårt kök. Vi erbjuder också helt ekologiska måltider och hjälper gärna till på fler sätt, oavsett vilken slags evenemang du arrangerar. Fråga oss gärna om du vill veta mer!

Nalen är utvald av Svenska Möten

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Att Nalen är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. Vi är helt enkelt proffs på att guida dig till bättre möten! Nalen äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar är vi Svanenmärkta. Läs mer på www.svenskamoten.se