Heather Nova

+ Jack Rubinacci

Eventet har redan varit
25 år efter att Heather Nova toppat albumlistor världen över med sitt hyllade album ”Oyster” kommer den Bermuda-födde sångerskan tillbaka med en nytt album och turné som tar henne till Sverige. Heather Nova debuterade 1993 med ”Glow stars” och hade en internationell jättehit i ”Someone new” tillsammans med svenska Eskobar 2002. I maj släpptes hennes elfte album ”Pearl” och tisdag den 5 november kommer hon till Nalen. Biljetter släppta!

Under de två senaste årtiondena har Nova klättrat från ett liv i relativ obskyritet till att bli hyllad världsstjärna med en repertoar som är få förunnad. Vägen dit är kantad av många guldkorn, något hennes hängivna fanskara är mer än väl medveten om.

När nittiotalet var inne på sitt första år och Nova avslutat sina studier satte hon kursen mot Storbritannien och London. Efter att ha mött den lovande producenten Felix Tod skrev och spelade hon in sitt kritikerrosade debutalbum ”Glow Stars” som plöjde den europeiska vägen öppen. Året efter debuten kom skivan ”Oyster” som toppade flertalet albumlistor världen över, och i den takten fortsatte det. De fyra skivor som Nova släppte under 90-talet fick en särskild plats i mångas hjärtan, och singeln ”London Rain (Nothings heals me like you do)” slog radiorekord. Ytterligare succéer väntade också, som samarbetet med svenska Eskobar och den internationella jättehiten ”Someone new” (2002).

Från 2000-talet och framåt har Heather Nova släppt sex fullängdsalbum, och nu är det dags för ett sjunde. Det färska albumet ”Pearl” är producerat av samma personer som producerade ”Oyster” för 25 år sedan, och släpptes i maj. Den 5 november kommer Heather Nova till Stockholm och Nalen – missa inte!

Support:
Jack Rubinacci

20.00 Dörrar
ca 20.30 Jack Rubinacci
ca 21.00 Heather Nova

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar