Pettersson & Fredriksson

Välkommen på re-releasefest för skivan Sotali som folkmusikduon Pettersson & Fredriksson spelade in 2010. Nu släpps den äntligen på vinyl av skivbolaget Nordvis Production. För att fira detta bjuder vi in till en fantastisk kväll med mörk och alternativ folkmusik kryddat med suggestiva visuals på Nalen i Stockholm.

Pettersson & Fredriksson spelar låtar från Sotali, och kanske något nytt, tillsammans med slagverkaren Magnus Lundmark. Professor Loop bjuder på en audiovisuell upptäcktsfärd i en medeltida symbolvärld, och Linnea Hjertén framför sin stämningsfulla musik.

PÃ¥ scen:
Pettersson & Fredriksson med Magnus Lundmark: Song of Sotali
En suggestiv konsertföreställning om den mystiska Färjkarlen, som långsamt färdas
längs älven genom ett förtrollat drömlandskap. Fantasifulla skugganimationer ackompanjeras av magisk livemusik på instrument som moraharpa, nyckelharpa, luta, moraoud och ramtrumma, allt grundat i musiken på Pettersson & Fredrikssons musikalbum Sotali.

Professor Loop: Monstret i Paradiset
En audiovisuell upptäcktsfärd i en medeltida symbolvärld. Ett vevlire-performance med livelooping och live VJ-ing av och med Hållbus Totte Mattsson.

Linnea Hjertén
Linneas musik är en blandning av svenska folkmelodier och ambientljud, som skapar en ordlös känsla av urkraft. Den påminner om den vackra stämningen hos Dead Can Dance, de fängslande sångerna av Kari Rueslåtten och den minimalistiska nordiska atmosfären hos Forndom.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig. För att köpa och sälja biljetter säkert i andrahand, hänvisar vi Ticketswap.

Stockholm
Köp biljett

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar