The Slow Readers Club

Eventet har redan varit
Med ett sound som beskrivs som tidlöst och klassiskt har The Slow Readers Club blivit något av ett fenomen. Den Manchester-baserade gruppen gör alternativ rock som är som gjord för att fylla arenor. Dessa rockhymner, som tangerar både powerhouse och pop, för tankarna till grupper som Muse, Interpol och Editors, med en ständig närvaro av den musikalitet och känsla som staden Manchester blivit synonym med.

Under fjolåret kom senaste skivan ”Build a Tower” som tog The Slow Readers Club till mängder av stora festivaler, som Head for the Hills, Kaltern pop, Reeperbahn Festival och Haldern Pop, och de inledde 2019 med att spela på Eurosonic. Nu står det klart att de åker ut på en stor turné med ett exklusivt stopp i Stockholm.

“We’ve had plenty of fans making contact asking us to play all over Europe so it’s great to finally be able to do so,” säger sångaren Aaron Starkie. “We had a great response at a few European festivals last year and think there will be a lot of people out there that would be into us.”

Support: Phogg
Phogg är det progressiva psych-popbandet som snabbt gjort sig ett namn inom den svenska psych-popscenen i Sverige. Med sitt psykedeliska, drömska sound förpackat i popmusik är det här ett band som måste upplevas live. Phogg har uppmärksammats av flertalet inflytelserika musiksidor och bloggar såsom Popmani, Hymn, Drefvet och Profetmusik, samt fick sin låt ”Get Away (Secret Dream)” premiärspelad av P3, sedan debutalbumet ”Slices” som släpptes i mitten av 2018. I vår är de återigen aktuella med ny musik i form av två singelreleaser, och i slutet på sommaren släpps deras andra efterlängtade album.

Konserten med The Slow Readers Club har fått ett nytt datum. Konserten kommer att äga rum tisdag den 13 augusti. Köpt biljett gäller.

Denna konsert är stående.

OBS! Det finns flera oseriösa biljettsidor som köper upp biljetter och säljer i andra hand till ett oskäligt högt pris. Köp därför alltid din biljett via vår hemsida eller hos någon av våra återförsäljare. På så sätt är ni säkra på att betala korrekt pris samt att biljetten är giltig.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar