Erlend Ropstad

Eventet har redan varit
Erlend Ropstad är klar med ett nytt album och åker till hösten ut på turné i främst Norge men också Stockholm och Köpenhamn. 10 november kommer han till Nalen Klubb!

Erland Ropstad har mötts med stormande jubel och strålande kritik för praktiskt taget allt han har gjort de senaste åren. Hans reflekterande och trygga scenpersonlighet, i kombination med kompromisslöst låtskrivande, gör att han omtalas som en av de främsta representanterna av norsk rock.

 

”Jeg gleder meg voldsomt til dette! Jeg har så vidt spilt i København for 10 år siden, men aldri i Stockholm.  Håper det kommer folk, og at det kan bli en fast greie å alltid ha med Sverige og Danmark på turnélistene fremover”, säger Ropstad.

Hans konserter har beskrivits som euforiska och då pandemin satte stopp för stora folksamlingar kunde Ropstad fortfarande få hundra personer att jubla så att det lät som tusen.

Ropstad har fått flera prestigefyllda priser och albumet ”Brenn Siste Brevet” har utsetts till årets bästa norska album i alla genrer i Dagsavisens respekterade lista gjord av 50 musikjournalister. Flera av hans låtar har också figurerat i filmer och TV-reklam i och utanför Norge.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar