Tove Styrke

Bishat

Eventet har redan varit
Tove Styrke har rivstartat sommaren 2022 med albumet HARD. I höst turnerar hon hela världen men framförallt Sverige vilket vi är mycket glada för!

Tove Styrke har under sin tid i rampljuset blivit en av våra mest hyllade popartister internationellt och hennes musik har totalt streamats över 352 miljoner gånger.

Nu har det gått fyra år sedan hon släppte sitt rosade album Sway, som fick ett exceptionellt mottagande över hela världen, grammisnomineringar och prisades på P3 Guld för “Årets Pop”. Tove gav sig därefter ut på arenaturnéer med Katy Perry i Europa, Lorde i USA och egna headlineturnéer i USA, England, Australien och Skandinavien. Under 2020 gjorde hon även succé i TV4:s populära program “Så mycket bättre”.

Support: Bishat

Platinabelönade Bishat är artisten & låtskrivaren som med hennes egna blend av modern pop och 00-tals R&B har hyllats av musikbloggar i hela världen. Hennes musik har hörts på radio både i Sverige och internationellt och hon har utsetts till Best New Artist av inflytelserika publikationer som Complex och Highsnobiety. Med senaste singlarna  MANNERS & PROBLEMS blev Bishat nominerad till prestigefyllda DENNIZ POP AWARDS med en jury bestående av b.la Max Martin & Tove Lo. Bishat har konsekvent valt att gå sin egen väg med musiken och släpper all musik på egna labeln MINAMIN. I november släpper Bishat en efterlängtade debut EPn.

Stockholm

Vill du ha mer information kring spelningarna och vad som gäller på spelningen?

Frågor & Svar